Personenvervoer Naar Schiphol. Goedkope Taxi Taxibussen

 Echt goedkoper dan zo maar een taxi? Op een kleine afstand zal de prijs niets uitmaken, echter op een langere rit wel. Bij ons bent u er wel zeker van dat de auto en chauffeur betrouwbaar en van een zeker niveau zijn. Of u nu een taxi naar Schiphol zoekt of gewoon een taxi voor bijvoorbeeld een ritje in Amsterdam, bij ons bent u aan het juiste adres. Al zo’n 20 jaar lang doen wij personenvervoer. Wij zijn begonnen in Amsterdam, maar na de taxiwet 2000 zijn wij gedwongen verder te gaan kijken dan Amsterdam alleen. Het personenvervoer is sinds de taxiwet is veranderd, niet meer wat het voorheen is geweest. Het aantal taxi’s is verdubbeld en voor de klanten is het er echt niet beter op geworden. Wij zijn voor personenvervoer met vaste taxitarieven gaan werken. Zowel voor een klein taxiritje als voor de grotere ritten naar Schiphol vervoeren wij u voor vaste tarieven. Personenvervoer door heel Nederland voor vaste tarieven. U weet van te voren wat de taxi kost, en u betaalt niet te veel, tot 24 uur van te voren kunt u zonder problemen de taxi bij ons annuleren.

De taxi’s op de taxistandplaatsen, of de taxibedrijven bij u in de buurt rijden met de taximeter. Op deze manier zult u dus te veel betalen voor dezelfde taxirit. Bij ons betaalt u voor het personenvervoer een lagere prijs dan het landelijk maximum, wat door de minister is vast gesteld. Taxibusjes zijn er in de 6 en 8 persoons uitvoering. De 6 persoons taxibus is uitstekend geschikt als zakelijk bus. Als er 6 personen moeten worden vervoerd en 6 koffers dan zal er een 8 persoons taxibus moeten komen. Voor het vervoer met taxibussen gebruiken wij meestal de merken Mercedes en Opel Vivaro. Met de 8 persoons taxibussen is er ook een verlengde uitvoering beschikbaar, zodat u met 8 personen extra veel bagage kwijt kan. Voor bedrijven hebben wij in het personenvervoer ook een ruime keuze. Luxe A klasse voertuigen, van een nette Mercedes tot een luxe VIP taxibus. Natuurlijk is een standaard taxi ook een nette wagen, maar als u toch voor uw gasten net wat meer wilt, bieden wij de VIP en Limo Klasse aan. Vip is een auto vergelijkbaar als een Mercedes E-Klasse en Limo een Mercedes S-Klasse. Als u perse een bepaald merk en kleur wilt hebben dan raden wij aan om dit even aan ons kenbaar te maken.

Misschien staat het je nog voor de geest, de taxioorlog. Met name in Amsterdam gaf dat veel problemen en dat was in eerste instantie nog niet eens over de tarieven. Taxiondernemers hadden zich voor veel geld in de schulden gestoken, en zagen de waarde van hun duur betaalde taxivergunningen in rook op gaan. Alsof dat niet genoeg was werd de taxibranche overspoelt door nieuwkomers en het werk werd automatisch verdeeld over meerdere taxibedrijven. Minder omzet dus, lagere winsten en de waarde van de vergunning was weg. Voor heel veel eigenrijders was dit hun pensioen voorziening. Wat echter in de grote steden niet gebeurde is dat er op prijs wordt geconcurreerd zoals de wet beoogde voor de consument. Sterker nog, als er geen maximum tarief was zouden de taxi’s er ver bovenuit komen. Alles resulteerde dus in totale chaos in de taxiwereld, en de kwaliteit en service vlogen omlaag. Na vele keren evalueren en aanpassen van de wet lijkt er na de laatste aanpassing in 2013, met het invoeren van de TTO’s een einde te zijn gekomen aan oplichtpraktijken en te veel taxi’s. Het is toeval, maar sinds die wet er door kwam in het jaar 2000 kwamen ook de eerste website’s van taxibedrijven online. Waar het kopen van internet om bekend staat, vergelijken en voordeliger uit zijn, gebeurde ook met zoeken van een goedkope taxi. Als je in Amsterdam een taxi naar Schiphol nodig hebt, kijk dan bijvoorbeeld eens hier op de nieuwe website van Schiphol taxi Amsterdam. Zo maar in een taxi springen voor een rit naar Schiphol is dus nooit echt slim, want op het internet kan je tot zelfs de helft goedkoper uit zijn voor dezelfde rit.

Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers zijn bij Taxi Boute van harte welkom. Wij laten uw reis snel, veilig en voordelig beginnen. Taxi Boute rijdt niet alleen naar Schiphol, maar ook naar andere luchthavens. Denk aan Zaventem, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en de Duitse luchthavens. Bij welk vliegveld u ook moet zijn, u komt er met Taxi Boute. Welke taxi heeft u nodig? Gaat u met meerdere mensen naar de luchthaven? Dan heeft u een ruimere taxi nodig. Als u een vierpersoons taxi reserveert, kunnen er maximaal drie mensen mee. Dit in verband met de veelvoud aan baggage. Voor grotere groepen kunt u een stationcar of een achtpersoons taxibus reserveren. Dan weet u zeker dat iedereen zijn bagage mee kan nemen. Ook kunnen we een touringcar inzetten als dat nodig is. Neem daarvoor contact met ons op. Gaat uw kind mee? Gaat er een klein kind mee in de taxi? Veiligheid staat voorop bij Taxi Boute. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om uw eigen kinderzitje mee te nemen. Onze chauffeur neemt het zitje mee terug en zorgt ervoor dat het op de terugweg weer aanwezig is. Geeft u dit wel even door bij de reservering? Taxi Boute haalt uw zakelijke klanten veilig en comfortabel op van Schiphol. Indien gewenst haalt Taxi Boute uw klanten op bij het Meetingpoint op Schiphol. Onze chauffeur heeft dan een firma- of naambordje bij zich. Geef deze informatie vast door bij het maken van de reservering, dan houden wij hier rekening mee.

Comments

Post a Comment

Popular Posts